Varjútartás - 20 másodperc

Kezd alakulni, lassan ráérzek, hogy hogy is kell ezt csinálni :) Fura, hogy fájt a csuklóm, úgy voltam vele, hogy ezt most nem is csinálom... néha kegyetlenül fáj a csuklóm, úgy, hogy nem bírok a tenyeremre támaszkodni. Érdekes, hogy picit ugyan éreztem, hogy fáj, de valahogy sose feszül varjútartásban a csuklóm úgy, ahogy az fájni szokott :) Na ezt jól megmagyaráztam, azt hiszem inkább abba is hagyom ezt a témakört... :)

Rövid híd - 3x50 - szintlépés

Ez teljesítve, lazán ment, nem hiszem, hogy még egyszer kellene csinálnom, megpróbálkozok a következő lépéssel, ami nem más, mint az egyenes híd. Itt nyújtott térdekkel egyenesen kell ülni, ez a kiinduló helyzet és a karokra támaszkodva a csípőt kitolni, majd vissza... Jó móka lesz, már most látom :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorfegyenc.blog.hu/api/trackback/id/tr923009888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása