Fekvőtámasz falnál - 3x50 

Úgy érzem ezt még mindig gyakorolni kell... Valami fejlődés már van, mert az első 50 meg se kottyant, a második 40-nél kezdett gáz lenni, a 3. 35 körül pedig már szenvedés volt... Nem baj ez, mert fejlődnek az izmok legalább :) mindenesetre nem lépek még szintet vele, mert ezzel még úgy érzem tudom edzeni magam rendesen.

Térdfelhúzás - 3x40 

Teljesen sima volt az első 40. A második utolsó néhány már izzadós volt, illetve a 3. sorozat felétől szintén bekeményedett... De azért jelentősen érződött, hogy simábban ment most a 3x40, mint legutoljára a 3x35... Azt hiszem valamilyen szinten mégis csak oda kellene figyelnem az étkezésre... Legalább arra, hogy 1-2 órával edzés előtt egyek valamit, hogy legyen energiám, de a hasam mégse legyen tele :)

Majd még valahogy kitapasztalom...

Mindenesetre azt hiszem, ezzel se lépek még szintet, még egyszer megcsinálom ezt a 3x40-et kíváncsi vagyok simábban megy-e majd...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorfegyenc.blog.hu/api/trackback/id/tr982981530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása